bobilutleie logo

bobil
golf
familie
sykkelfamilie

 

 

MaiJazz  Stavanger Jazzfestival 10.-15. mai 2011.
MaiJazz Stavanger Jazzfestival 10.-15. mai 2011.

John Scofield sammen med Vince Mendoza og Stavanger Symfoniorkester åpner årets festival. Nå byr festivalen på ytterligere 6 gode grunner til å ta turen på årets festival: Charlie Haden Quartet West, Madeleine Peyroux, Afro Celt Sound System, Ketil Bjørnstad, Manu Katché og Povl Dissing.

Du kan leie bobil fra Blakseth bobilutleie og oppleve disse fire dagene på Stavanger med kombinert komfort og mobilitet!

Dette er noen av høydepunktene:

  • Charlie Haden
    Charlie Haden er en levende legende, og MaiJazz er glade for å kunne presentere han for første gang i Stavanger i intime rammer på Stavangeren. Denne formidable kontrabassisten er en jazzbauta i verdensklasse. Charlie Haden står for noen av jazzens viktigste milepæler blant dem kan nevnes Beyond the Missouri  Sky med Pat Metheny,   ECM klassikeren Magico  sammen med Jan Garbarek og Egberto Gismonti  og nå nylig den Jasmine hans duoplate med Keith Jarrett som befinner seg på de fleste europeiske topp 20 lister. Under MaiJazz kan du høre han i den sterke kvartetten Quartet West. Charlie Haden  Quartet West har vært Hadens mest populære og musikalsk tilgjengelige ensembler de siste 25 årene. Bandet byr på en bopinspirert melodiøs tilbakeskuende jazzromantikk levert med fynd, klem og inderlighet, hvor Hadens varme og uttrykksfulle basstone befinner seg midt i sentrum.  Charlie Haden – bass, Ernie Watts – sax, Alan Broadbent – piano  og Rodney Green – trimmer.
  • Madeleine Peyroux
    Den fransk-amerikanske sangerinnen Madeleine Peyroux har fengslet verden med sin unike stemme. Også hun presenteres i intime rammer i Stavangeren.  Madeleine Peyroux har en stemme med en sterk og enkel utstråling, som mykt, nakent og nært setter oss tilbake til en svunnen tid, med fraseringer, en stemmeklang og en melankoli som får en til å tenke på Billie Holiday - bittersøtt, hjerteskjærende, seigt. Madeleine Peyroux er en vokalist som tar rommet, og med øye for detaljene serverer hun musikk med nerve og en uovertruffen musikalsk timing. Dette er myk jazz som er lett å like, med elementer av både pop og country.  Her rendyrkes det lavmælte lydbilde, og selv når hun byr på eget materiale får man en følelse av å ha hørt noe tidløst.
  • Povl Dissing
    Povl Dissing på jazzfestival? Noen stusser nok, men den folkekjære danske trubaduren ga i 2010 ut et fantastisk album sammen med en ung dansk jazztrio, en hyllest til Louis Armstrong. Prosjektet har fått navnet "That Lucky Old Sun", og er et vakkert og nært prosjekt verdt å få med seg. Det er en kjensgjerning at Dissing synger med troverdighet og inder¬lighet og med et bevrende hjerte helt oppe i halsen på dansk, men at det kan overføres til engelsk er en åpenbaring. Her er det ikke snakk om tom nostalgi, de kjære sangene har får nytt liv. Det er duket for en stemningsmettet og personlig honnør til Satchmo på Hall Toll.

knapp

MaiJazz' hjemmeside finner du her

 

Tilbake til temareiseoversikten

 

“Blakseth Bobilutleie, partner to Solica Motorhome Holidays“
Utlevering av bobil: Dyrskueveien 26, 2040 Kløfta.

Solica Motorhome Holidays
Jonnie Bergsén
Tel. 47 44 64 50
Email: norge@solica.eu

Les også vår bobilutleie-firmablogg.
Rettigheter | Sidene er utviklet av Per-Erik Skramstad | Synlighet på web | Webredaktør: Per-Erik Skramstad