bobilutleie logo

golf
familie
sykkelfamilie

 

 

MaiJazz ? Stavanger Jazzfestival 04.-09. mai 2018.

Du kan leie bobil fra Blakseth bobilutleie og oppleve disse fire dagene på Stavanger med kombinert komfort og mobilitet!

Dette er noen av høydepunktene:

  • Gregory Porter
    Sammen med Stavanger Symfoniorkester kommer Gregory Porter til MaiJazz for å presentere Nat King Cole´s fantastiske musikalske verden. Oktober 2017 kom ga Porter ut med CDen "Nat King Cole & Me". Her gjør han et dypdykk i den legendarisk sangerens låter, musikk som har hatt stor innflytelse på Gregory Porters egen karriere. Musikken på platen er arrangert av den anerkjente arrangøren og dirigenten Vince Mendoza, og vi er så heldig å få denne giganten innen jazz og populærmusikk til å lede Stavanger Symfoniorkester. Gregory Porter formidler tidløs musikk med sjel, troverdighet og musikkglede - og ikke minst med stor respekt for jazzhistorien. Han blir av mange regnet som vår tids ledende mannlige vokalist innen sin sjanger, og er det noen som kan fremføre Nat King Coles musikalske arv på en ærverdig måte, så er det nettopp Porter. Publikum kan her få med seg udødelig klassikere som "Smile" og "Nature Boy" på denne festforestillingen under Maijazz sin festival nummer 30!

  • Chick Corea & Trondheim Jazzorkester
    Det er nå 17 år siden Chick Corea og Trondheim Jazzorkester stod sammen på scenen i Stavanger. Seinere har dette unike prosjektet hatt suksess verden rundt. Overalt har de blitt møtt av fullsatte saler og ett begeistret publikum, enten de har vært i New York elIer Tokyo og nå sist sommer i en stappfull konsertsal på gigantiske North Sea Jazzfestival i Rotterdam. Der beviste de nok en gang at prosjektet fra Moldefestivalen i 2000 stod seg med glans! Lars Mossefinn fra jazzbloggen SaltPeanuts oppsummerte Rottedamkonserten på følgende vis: Det blir feil å dra fram høgdepunkt frå ein konsert som var strålande frå start til mål.
    Vi gleder oss stort til gjenhøret med denne fabelaktige "duoen". Corea - en av jazzens giganter - og Trondheim Jazzorkester - en av norsk jazz" suksesshistorier - er klare for deg en musikalsk opplevelse av de sjeldne.

knapp

MaiJazz' hjemmeside finner du her

 

Tilbake til temareiseoversikten

 

“Blakseth Bobilutleie, partner to Solica Motorhome Holidays“
Utlevering av bobil: Dyrskuevegen 28, 2040 Kløfta.

Solica Motorhome Holidays
Solica bobiler AS
Tel. 47 44 64 50
Email: norge@solica.eu


Rettigheter | Sidene er utviklet av Per-Erik Skramstad