bobilutleie logo


golf
golfspiller

bil i vår bobilutleie
familie
lindesnes

 

 

Leie bobil? Eller vurderer du å kjøpe?

 

Skal du leie bobil for første gang? Da ønsker du trygghet i tillegg til en riktig pris. Blakseth bobilutleie kan tilby begge deler.

 

bestillFor mange bobilinteresserte kan det å leie bobil være en bedre løsning enn å kjøpe. Tenker du på å kjøpe, bør du først regne på om det kan lønne seg å leie i stedet.

Når lønner det seg å leie i stedet for å kjøpe?

Verditap, finansieringskostnader og vedlikeholdskostnader tilsier at du må leie ganske mange uker i året for å komme opp i samme kostnad som du ville fått med å kjøpe en tilsvarende ny bobil. veiSannsynligvis ligger grensen et sted mellom 6-8 uker i året.

Når du leier, slipper du alt ansvaret som følger med det å eie, og du kan leie en bobil i tipp topp stand akkurat når du skal på tur.

De færreste er særlig glade for å avslutte en ferieuke eller weekend med å vaske bobilen innvendig og utvendig. I lavsesong er slik etterrengjøring inkludert i prisen.

Her kan du lese mer om de forskjellige bobiluttrykkene.

Dersom du lurer på noe om vår bobilutleie eller om bobiler, finner du kanskje svaret i våre oversikt over de vanligste spørsmålene.

Besøk gjerne vår firmablogg om campingliv og bobiler.

Våre bobiler har topp kvalitet, og vi vil gjøre alt vi kan for at du og din familie skal få en topp ferie i en av våre bobiler. Ta en kikk på billedgalleriet der du kan se bilder av bobilene innvendig og utvendig.

Vi har også samlet noen linker og tips til din ferietur for å hjelpe deg i gang med planleggingen av din ferie.

Sjekk våre priser eller be om å få et tilbud.

bobiler

 

Gå tilbake til bobilutleie - åpningssiden

“Blakseth Bobilutleie, partner to Solica Motorhome Holidays“
Utlevering av bobil: Dyrskuevegen 28, 2040 Kløfta.

Solica Motorhome Holidays
Solica bobiler AS
Tel. 47 44 64 50
Email: norge@solica.eu


Rettigheter | Sidene er utviklet av Per-Erik Skramstad